EN | UA
EN | UA

Підтримка Медзнат

Назад

Вторинний аналіз впливу кальципотріолу/бетаметазону у формі піни на зниження вираженості симптомів псоріазу

псоріаз псоріаз
псоріаз псоріаз

Що нового?

Кальципотріол/бетаметазону дипропіонат у формі піни — лікарський препарат для місцевого застосування, який ефективно застосовують у лікуванні псоріазу у різних медичних закладах.

Згідно з результатами вторинного аналізу неінтервенційних досліджень (НДІ) за участю різних груп пацієнтів, опублікованих у журналі Dermatology and Therapy, застосування кальципотріолу/бетаметазону у формі аерозольної піни в лікуванні псоріазу добре переносилося та було ефективним, швидко знижуючи вираженість симптомів у пацієнтів.

Псоріаз, хронічне запальне захворювання шкіри, надає серйозне навантаження на пацієнтів, які потребують довгострокової терапії. У ході попередніх клінічних досліджень була встановлена ​​ефективність та безпека кальципотріолу/бетаметазону дипропіонату у формі піни, а мета даного дослідження полягала в аналізі даних про її застосування в умовах клінічної практики, зібраних у рамках 6 НДІ, проведених у різних країнах.

У рамках ретельно проведеного вторинного аналізу було об'єднано дані цих НДІ, що дозволило отримати уявлення про ефективність застосування аерозольної піни у різних регіонах. Згідно з результатами аналізу даних 1388 пацієнтів, застосування кальципотріолу/бетаметазону у формі піни протягом 4 тижнів є швидким, безпечним та ефективним варіантом лікування псоріазу в умовах рутинної клінічної практики.

Джерело:

Dermatology and Therapy

Стаття:

Improvements in Plaque Psoriasis Associated with Calcipotriol/Betamethasone Aerosol Foam Treatment: A Post Hoc Analysis of Non-interventional Studies and Clinical Experience

Автори:

Sascha Gerdes та співавт.

Коментарі (0)

Рекомендації

Ви хочете видалити цей коментар? Будь ласка, вкажіть коментар Невірний текстовий зміст Текст не може перевищувати 1000 символів Щось пішло не так Скасувати Підтвердити Підтвердити видалення Приховати відповіді Вид Відповіді дивитися відповіді en ru ua
Спробуй: