EN | UA
EN | UA

Підтримка Медзнат

Назад
Фармацевтичні компанії проводять спільне клінічне дослідження застосування молнупіравіру при легкій формі COVID-19 Фармацевтичні компанії проводять спільне клінічне дослідження застосування молнупіравіру при легкій формі COVID-19
Фармацевтичні компанії проводять спільне клінічне дослідження застосування молнупіравіру при легкій формі COVID-19 Фармацевтичні компанії проводять спільне клінічне дослідження застосування молнупіравіру при легкій формі COVID-19

Що нового?

Клінічне дослідження застосування молнупіравіру для лікування легкої форми COVID-19 буде проведено в рамках унікальної співпраці фармацевтичних компаній.

Dr. Reddy's об’єднується з кількома провідними фармацевтичними компаніями Індії у боротьбі проти COVID-19. 29 червня 2021 р. стало відомо, що компанії спільно здійснюватимуть менеджмент, моніторинг та фінансування клінічного дослідження експериментального застосування противірусного препарату молнупіравір при легкій формі COVID-19.

Раніше цього року дані компанії паралельно підписали добровільний договір невиключної ліцензії з Merck Sharp & Dohme на виробництво та постачання молнупіравіру на ринок Індії та більш ніж у 100 країн із низьким та середнім рівнем доходів.

Як згадується у директиві Комітету експертів Центральної організації з контролю за стандартами лікарських засобів (SEC-CDSCO) Індії, Dr. Reddy's контролюватиме проведення дослідження; решті 4 компаній належить довести, що їх препарати аналогічні лікарському засобу, що використовується в клінічному дослідженні Dr. Reddy's.

Очікується, що клінічне дослідження проводитиметься в період з червня по вересень 2021 р. в амбулаторних умовах за участю 1200 пацієнтів після отримання дозволу від Управління з контролю за обігом лікарських засобів Індії. Після завершення дослідження всі 5 компаній самостійно подадуть заявку до регуляторних органів для отримання дозволу на виробництво та постачання цього противірусного препарату для лікування COVID-19 в Індії.

Джерело:

Dr. Reddy's

Стаття:

Pharma Majors Collaborate for Clinical Trial of Investigational Oral Anti-Viral Drug Molnupiravir for COVID-19

Коментарі (2)

Ви хочете видалити цей коментар? Будь ласка, вкажіть коментар Невірний текстовий зміст Текст не може перевищувати 1000 символів Щось пішло не так Скасувати Підтвердити Підтвердити видалення Приховати відповіді Вид Відповіді дивитися відповіді en ru ua
Спробуй: