EN | UA
EN | UA

Підтримка Медзнат

Назад
тест Labcorp Seasonal Respiratory Virus RT-PCR DTC Test тест Labcorp Seasonal Respiratory Virus RT-PCR DTC Test
тест Labcorp Seasonal Respiratory Virus RT-PCR DTC Test тест Labcorp Seasonal Respiratory Virus RT-PCR DTC Test

Що нового?

Управління контролю якості харчових продуктів та лікарських засобів США (FDA) схвалило використання безрецептурного багатокомпонентного тесту, який дозволяє пацієнтам самостійно виявляти вірус SARS-CoV-2, вірус грипу та респіраторно-синцитіальний вірус у позалікарняних умовах.

16 травня 2022 року FDA схвалило перший тест на COVID-19 (тест Labcorp Seasonal Respiratory Virus RT-PCR DTC Test), який особи з симптомами респіраторної вірусної інфекції, що вказують на наявність вірусу SARS-CoV-2, можуть придбати без рецепта. Споживачі можуть самостійно, не консультуючись з лікарем, визначити, чи потрібен їм цей тест, замовити його, взяти зразок досліджуваного матеріалу і відправити його в лабораторію для отримання висновку.

Цей безрецептурний багатокомпонентний тест на COVID-19 має низку важливих характеристик, перерахованих нижче.

  • Він дозволяє споживачам самостійно, в комфортних умовах отримати зразок досліджуваного матеріалу методом мазка з носової порожнини та надіслати його лабораторію компанії Labcorp для подальшого аналізу.
  • Цей тест дозволяє одночасно виявляти декілька різних респіраторних вірусів. З його допомогою можна виявити вірус SARS-CoV-2, респіраторно-синцитіальний вірус (РСВ) та вірус грипу А та В (вірус грипу).
  • Висновок, зроблений на основі тесту, передається через онлайн-портал з його подальшою оцінкою працівником системи охорони здоров'я для визначення недійсних та позитивних результатів.

Тест Labcorp Seasonal Respiratory Virus DTC Test RT-PCR можна придбати в аптеці або через Інтернет без рецепта лікаря. Використовуючи тест, особи віком 18 років та старші можуть самостійно виконати збирання зразків. Особи віком 14 років та старші при отриманні зразків повинні знаходитися під наглядом дорослих. Особам віком від 2 років і старше для отримання зразків потрібна допомога дорослих.

Цей тест COVID-19 допоможе споживачам визначити, яким вірусом вони заражені: РСВ, вірусом грипу чи вірусом SARS-CoV-2. Він також допоможе зрозуміти, чи потрібна самоізоляція (карантин) або отримання додаткової медичної допомоги після обговорення ситуації з лікарем. Таким чином, споживачам забезпечений більш легкий доступ до діагностичних тестів, що є ще одним кроком на шляху розробки аналізів на віруси для використання виключно у позалікарняних умовах (вдома).

Джерело:

US-FDA

Стаття:

Coronavirus (COVID-19) Update: FDA Authorizes First COVID-19 Test Available without a Prescription That Also Detects Flu and RSV

Коментарі (0)

Ви хочете видалити цей коментар? Будь ласка, вкажіть коментар Невірний текстовий зміст Текст не може перевищувати 1000 символів Щось пішло не так Скасувати Підтвердити Підтвердити видалення Приховати відповіді Вид Відповіді дивитися відповіді en ru ua
Спробуй: