EN | UA
EN | UA

Підтримка Медзнат

Назад

FDA схвалило застосування нової системи нейростимуляції у лікуванні пацієнтів із хронічним болем

хронічний біль хронічний біль
хронічний біль хронічний біль

Що нового?

FDA схвалило застосування нової системи стимуляції спинного мозку Proclaim Plus, що дозволяє проводити терапію на основі технології FlexBurst360 для полегшення хронічного болю.

Згідно з повідомленням, опублікованим 23 серпня 2022 року, Управління з контролю якості харчових продуктів і лікарських засобів США (FDA) схвалило застосування нової системи нейростимуляції, яка дозволяє на індивідуальній основі проводити лікування болю в декількох анатомічних областях, розширюючи спектр терапевтичних можливостей для полегшення больових синдромів. Цей пристрій аналогічний системі нейростимуляції Proclaim XR, при цьому термін служби батареї становить до десяти років.

Технологія FlexBurst360, яка була розроблена на основі технології BurstDR і є її «наступним поколінням», може застосовуватися в лікуванні болю в 6 анатомічних областях кінцівок і тулуба, при цьому налаштування можуть регулюватися відповідно до індивідуальних терапевтичних потреб пацієнта. Використовуючи систему Proclaim Plus на основі технології FlexBurst360, лікарі можуть підбирати найменшу ефективну дозу стимуляції для кожного пацієнта з можливістю її подальшої корекції з урахуванням зміни інтенсивності та характеру болю.

Доступ до параметрів лікування в системі також можна отримати через мобільний пристрій. Пацієнти можуть підключатися до віртуальної клініки виробника (NeuroSphere Virtual Clinic) через мобільні пристрої. Це дозволяє змінювати параметри лікування у «віддаленому» режимі відповідно до потреб. Пацієнти можуть легко зв'язатися зі своїм лікарем. Пацієнти з хронічним болем повідомляють про «неймовірне полегшення» завдяки стимуляції спинного мозку.

Для осіб із хронічним болем поява платформи Abbott BurstDR стала переломною, оскільки платформа дозволяє імітувати природні процеси в мозку. Таким чином, випуск цього нового, перспективного пристрою дозволив удосконалити наявну платформу, забезпечивши можливість лікування додаткових пацієнтів, які страждають на біль у різних анатомічних областях, виразність якої змінюється з часом.

Джерело:

Medscape

Стаття:

FDA Clears New Neurostimulation System for Chronic Pain

Автори:

Megan Brooks

Коментарі (0)

Ви хочете видалити цей коментар? Будь ласка, вкажіть коментар Невірний текстовий зміст Текст не може перевищувати 1000 символів Щось пішло не так Скасувати Підтвердити Підтвердити видалення Приховати відповіді Вид Відповіді дивитися відповіді en ru ua
Спробуй: